Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017

Christmas Bazaar 


Πέρασε άλλος ένας χρόνος ,ένας χρόνος με όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε τα τελευταία χρόνια όλοι οι Έλληνες,ένας χρόνος που πολλές φορές μας έπιασε απόγνωση και πολλές φορές είπαμε αδύνατον να συνεχίσουμε. 

Και όμως είμαστε ακόμη εδώ γιατί πολλοί κάναμε την υπέρβαση και στερηθήκαμε για να μπορέσουμε να προσφέρουμε το ελάχιστο και αυτό το ελάχιστο πρόσφερε γιατρό σε 642 αδέσποτες ζωές μέσα στο 2017.Δεν τα κατάφεραν όλες αλλά τουλάχιστον έφυγαν με φροντίδα και λιγότερο πόνο. 
Ταΐσαμε περισσότερες αδέσποτες κοιλίτσες,μπορεί να μην καταφέρναμε να τις χορτάσουμε αλλά τουλάχιστον ένιωθαν την παρουσία μας έστω και λίγο.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η μεγάλη μας ελπίδα για να μπορέσουμε να καλύψουμε κάποιες ανάγκες είναι το παζάρι των Χριστουγέννων 

Για φέτος θα " συγκατοικήσουμε" με το All About Christmas Market και με 17 χειροτέχνες που δημιουργούν απίστευτες ομορφιές ,από πανέμορφα ρούχα,κοσμήματα και αξεσουάρ ως είδη για το σπίτι και λαχταριστά γλυκίσματα .
Το All About Christmas Market θα προσφέρει μέρος των εσόδων του για τις ανάγκες του Noiazomai και τους ευχαριστούμε πολύ.

Σας περιμένουμε για να περάσουμε ένα όμορφο διήμερο και αν δεν έχετε την δυνατότητα αγορών θα χαρούμε να πιούμε παρέα τον καφέ μας .

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές με αισιοδοξία και χαμόγελο που τόσο το έχουμε ανάγκη! 
To event στο facebook αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή  Christmas bazaar

Πώς η κακοποίηση των ζώων συνδέεται με την ανάπτυξη γενικότερης εγκληματικής συμπεριφοράς

Πριν βλάψουν εσένα, είχαν βλάψει εμένα και δεν έκανες τίποτα: Πώς η κακοποίηση των ζώων συνδέεται με την ανάπτυξη γενικότερης εγκληματικής...