Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

Νόμπελ για τους ήρωες του Αιγαίου!

     Evi Kalaitzidou

    

Υπάρχουν πολλές παροιμίες και διηγήσεις γέννημα του θυμόσοφου λαού μας  που βγήκαν μέσα από τα ελαττώματα της φυλής μας.
"Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει αγουρίδα "
"Αν η ζήλια  ήταν ψώρα θα κολλούσε όλη η χώρα "

"Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" κ.ο.κ
Η τσαπατσουλιά ,η γνώση των πάντων, η ανευθυνότητα και η ζήλια  απέναντι στην ευημερία του άλλου,κατάντησαν τα εθνικά μας γνωρίσματα,και μας καταδικάζουν να παραμένουμε ουραγοί στην ανάπτυξη και την ευημερία,φέρνοντας στην μνήμη μας όποτε μας βολεύει τους αρχαίους Έλληνες ενώ στην ουσία δεν μπήκαμε καν στον κόπο να τιμήσουμε το αρχαίο ελληνικό μεγαλείο με μια θέση της ιστορίας του στην μνήμη μας .
Ελάχιστα σύγχρονα πράγματα έχουμε για να αισθανόμαστε περήφανοι ,κανένα μετάλλιο στον αθλητισμό και κάποιος ξενιτεμένος Έλληνας που άφησε πίσω τα ελαττώματα της φυλής και πρόκοψε .
Αυτοί οι ήρωες όμως αξίζει να μας κάνουν περήφανους γιατί μοίρασαν απλόχερα όλα αυτά που θα έπρεπε να είναι δεύτερο πετσί μας,όλα αυτά που δείχνουν ότι η καθαρά ελληνική λέξη και έννοια "Φιλοξενία " μπορεί να κοιμάται τον περισσότερο καιρό αλλά όταν ξυπνάει κάνει θαύματα .
Οι ήρωες του Αιγαίου αξίζουν την υπογραφή μας και μια θέση στην ιστορία της μνήμης και της ανθρωπιάς 

 Η ψηφοφορία συνεχίζεται ,μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς συμπληρώνοντας το email σας στον παρακάτω σύνδεσμο Πως βγαίνουμε βόλτα και τι κάνουμε αν ο σκύλος τραβάει στο λουρί. Εκπαί...

Ο σκύλος είτε μικρόσωμος,είτε μεγαλόσωμος,αν έχει το χούι να τραβάει θα σας πηγαίνει  καροτσάκι  Και όμως είναι εύκολο να εκπαιδευτεί...