Κυριακή, 9 Μαρτίου 2014

Nose !

Γεννήθηκε από αδέσποτη μανούλα που οδηγήθηκε μαζί με τα μικρά της από τον Δήμο Θεσσαλονίκης σε πανσιόνγια φιλοξενία ,ζήσανε μαζί για 1,5 μήνα και στην συνέχεια η μητέρα στειρώθηκε και επανεντάχθηκε 6 μικρά της ήρθαν σε εμάς για να μεγαλώσουν και να βρουν την δική τους οικογένεια .Γεννημένος τον Ιούνιο του 2013ο Nose έχει την πιο απίστευτη και πικάντικημουρίτσα που καταλήγει σε ένα εκπληκτικό δίχρωμο μυτάκι. Μόλις 10 κιλά ,ντροπαλός και διακριτικός ,τρυφερούλης και αφρατούλης θα δοθεί εμβολιασμένος και στειρωμένος με συμβόλαιο υιοθεσίας .
Αν θέλετε να αποκτήσετε αυτήν την εκπληκτική μουρίτσα καλέστε στο 6972-803165
mail : strayanimalssalonica@gmail.com

"Hallo, ich bin Nose!"
Mit seinem wunderbaren, zweifarbigen Näschen macht sich Nose seinen eigenen Namen und unverwechselbar! Nose wurde im Juli 2013 von einer herrenlosen Mutter zusammmen mit fünf weiteren Hundekindern auf die Welt gebracht und von der Stadt Thessaloniki für eineinhalb Monate in einer Tierpension untergebracht. Die Mutter wurde sterilisiert und die Kleinen wurden zu uns ins Tierheim gebracht, damit sie, in Sicherheit gewogen, großwerden können und wir ihnen helfen können, ein Zuhause zu finden.
Nose ist etwas schüchtern und zurückhaltend, aber auch unglaublich liebevoll und sanft und wiegt ca. 10kg.
Wer gibt dem Schätzchen eine Chance?
Nose würde tierärztlich untersucht, geimpft, sterelisiert und mit allen nötigen Adoptionspapieren ausreisen.
E-Mail: strayanimalssalonica@gmail.com


Πως βγαίνουμε βόλτα και τι κάνουμε αν ο σκύλος τραβάει στο λουρί. Εκπαί...

Ο σκύλος είτε μικρόσωμος,είτε μεγαλόσωμος,αν έχει το χούι να τραβάει θα σας πηγαίνει  καροτσάκι  Και όμως είναι εύκολο να εκπαιδευτεί...